Ronaldinho a debutat la noua sa echipă, Flamengo Rio de Janeiro VEZI VIDEO

Celebrul fotbalist brazilian Ronaldinho şi-a făcut debutul la cel mai popular club de fotbal din Brazilia, Flamengo Rio de Janeiro, într-un meci câştigat cu 1:0 în faţa modestei Nova Iguasu. Pe un stadion plin-ochi, cu 38 de mii de spectatori în tribune, Flamengo s-a chinuit 85 de minute pentru a marca golul victorie.

Ronaldinho a jucat primul meci la noul său club, Flamengo Rio de Janeiro, în Cupa Guanabara, prima etapă a campionatului statului Rio de Janeiro, iar suporterii celui mai popular club brazilian i-au făcut o primire pe cinste.

Flamengo, cu Ronaldinho titular, a învins extrem de greu, scor 1:0, modesta formaţie Nova Iguaçú, echipa unei suburbii a megapolisului brazilian.

În ciuda unei prestaţii nu foarte convingătoare, Ronaldinho a avut căteva realizări ale sale, când l-a pus la încercare pe portarul advers şi a fost ovaţionat din tribune.

"Nu sunt încă la deplina capacitate fizică, pentru că am avut o perioadă prea lungă fără meciuri în picioare. Când o să-mi revin pe deplin voi bucura torcida de mult mai multe ori", a mai adăugat noua astru al lui Flamengo.

Golul victoriei lui "Mengo" a fost înscris cu doar 5 minute înaintea fluierului final de către Wanderley.

Salariul anual cumulat al tuturor jucătorilor de la Nova Iguaçú face puţin mai mult decât jumătate din salariul lunar al fostului campion mondial.

Lasă un comentariu