Romeo Surdu revine în Divizia Naţională de fotbal a Republicii Moldova

Embed:
Romeo Surdu revine în Divizia Naţională de fotbal a Republicii Moldova, însă deja nu în calitate de fotbalist, ci de antrenor. Fostul internaţional român o va conduce de pe banca tehnică pe Milsami Orhei,   echipă pentru care a jucat timp de 4 ani şi cu care a cucerit titlul de campion naţional în sezonul 2014/2015.

El şi-a confirmat venirea la Orhei pentru presa din România. "Voi prelua echipa Milsami Orhei", a declarat fostul atacant, actualmente în vârstă de 36 de ani.

Surdu și-a încheiat recent cariera de fotbalist în Liga 3, la o echipă obscură din oraşul Brașov.

De-a lungul anilor, Romeo Surdu a fost legitimat la FC Brașov, CFR-1907 Cluj-Napoca, Steaua București, Rapid București, Apollon Limassol din Cipru, ASA Târgu-Mureș, FC Molenbeek Bruxelles din Belgia şi Farul Constanţa.

Postul de antrenor al "vulturilor roşii" rămăsese vacant după plecarea lui Veaceslav Rusnac, care a fost instalat în funcţia de antrenor la formaţia Kîzîl-Jar Petropavlovsk din Kazahstan.

Cu o lună până la startul noii ediţii de campionat în Divizia Naţională, fotbaliştii clubului orheian Milsami încă nu au efectuat nici un antrenament împreună, însă deja sâmbătă vor disputa o partidă cu Speranţa Nisporeni contând prima etapă a Cupei Federaţiei.
loading...

Lasă un comentariu