Romeo și Julieta ar fi fost invidioși! Povestea de dragoste care a împresionat întreg mapamondul

Un fotograf american a inițiat un proiect inedit, încă din vara anului 2010, intitulat "Humans of New York", prin care fotografiază oamenii pe stradă și le află poveștile. De departe, cea mai frumoasă poveste este cea a unui bătrânel, pe care l-a surprins pe stradă cu o carte a lui Shakespeare. Însă, imediat cum acesta a început să vorbească, fotograful a rămas mut de uimire. Moșulețul i-a dat cea mai frumoasă lecție de iubire. 

Acesta i-a mărturisit că a rămas singur după ce și-a pierdut soția, cu care a fost căsătorit timp de 62 de ani. Însă, deși aceasta a murit, el continuă să o iubească, iar dragostea ce i-o poartă continuă să fie vie și acum, la mai bine de un an de la dispariția ei, scrie libertatea.ro.

"Soția mea a murit în ianuarie, anul trecut. Am fost căsătoriți 62 de ani. M-ai prins într-un moment în care mă gândesc foarte mult la dragoste, pentru că citesc sonetele lui Shakespeare. Definiția dragostei este evazivă, de asta scriem despre ea neîncetat. Nici măcar Shakespeare nu a putut să o atingă. Toate poveștile mari de dragoste par să fie despre atracția fizică. Romeo și Julieta nici măcar nu au știut dacă le plac aceleași carti sau filme. A fost doar atracție fizică între noi", își începe bătrânul povestea, continuând apoi să vorbească despre mult iubita și regretata lui soție.

"După 62 de ani, relația noastă era ceva total diferit. Soția mea obișnuia să zică: 'Suntem unul'. Și crede-mă, nu era genul de persoană care să exagereze cu ceva. Acum că nu mai este, am realizat câtă dreptate avea. Ne legau atâtea lucruri. Aveam o relație foarte afectivă. Dar împărtășeam , în același timp, fiecare ritual din viața noastră. Îmi este dor de ea de fiecare dată cand plec de la un film și nu pot să-i cer părerea. Sau de fiecare dată când merg la restaurant și nu pot să-i dau să guste din puiul meu. Dar cel mai tare mi-e dor de ea noaptea. Mergeam în pat la aceeași ora, în fiecare noapte", a mai spus bătrânelul.

Povestea acestuia a împresionat întreg mapamondul. A strâns aproape 1.500.000 de like-uri și a fost share-uită de aproape 300.000 de persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu