Romantism la 10.000 de metri altitudine. Surpriza unei stewardese românce

Dragostea înfruntă lumea! O dovedeşte din plin povestea de iubire dintre doi tineri români. Tânăra este stabilită în Dubai, şi este angajată ca stewardesă la compania aeriană Emirates.

Lucian este un român care locuia, până nu demult, în Manchester (Marea Britanie). El a cunoscut-o pe Anamaria în oraşul britanic, când ea se afla într-o pauză dintre două zboruri, şi s-a îndrăgostit nebuneşte de ea.

Miile de kilometri dintre ei nu l-au împiedicat pe tânăr să spere că fata va fi a lui pe vecie.

Trei luni de relaţie, dintre care numai câteva săptămâni petrecute unul alături de celălalt. Pe 31 ianuarie, Anamaria a avut un zbor de la Lisabona spre Dubai, cursă în care s-a îmbarcat şi Lucian, hotărât să se mute în Dubai, la iubita lui.

Stewardesa nu ştia că zborul urma să fie cel mai important din viaţa ei.

Asta pentru că compania aeriană Emirates are o politică foarte strictă. Lucian se temea că dorinţa sa de a o cere de soţie pe Anamaria, care se afla în timpul programului, nu va fi acceptată de către pilot şi de echipaj.

După ce căpitanul a făcut anunţul. Tot avionul a aplaudat, au fost 270 de persoane pe cursa aceea. Iar Anamaria a zis "DA".

Secvenţele emoţionante s-au petrecut la peste 10.000 de metri altitudine, deasupra Iranului. Cei doi îşi consumă acum iubirea în Dubai şi se pregătesc de nuntă, pe care doresc să o organizeze în România.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu