ROMÂNIA, VICTORIE LA PODGORICA. Tricolorii au dispus de Muntenegru cu scorul de 1-0

Embed:

Naţionala de fotbal a României s-a impus în faţa echipei similare a Muntenegrului cu 1-0 în ultima partidă disputată în Liga Naţiunilor. "Tricolorii" au terminat pe locul al doilea în grupa a 4-a din Liga C.

George Ţucudean a înscris singurul gol al întâlnirii de la Podgorica în minutul 44. Dacă discipolii lui Cosmin Contra ar mai fi marcat cel puţin două goluri, atunci ar fi fost în urna a treia la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2020 dar au ajuns în urna a patra, acolo unde ar putea întâlni adversari mai tari.

În celălalt meci al grupei, Serbia a bătut Lituania cu 4-1. Balcanicii au încheiat grupa pe primul loc şi au promovat în Liga B.

În grupa a treia din Ligia A, naţionala Portugaliei a încheiat la egalitate confruntarea cu Polonia, scor 1-1. Lusitanii au deschis scorul în minutul 34 prin Andre Silva.

Din minutul 63, portughezii au evoluat în inferioritate numerică. Danilo Pereira a fost eliminat pentru un fault în careu, arbitrul partidei a dictat penalty iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Arkadiusz Milik.

Polonezii au încheiat grupa pe locul 3 şi au retrogradat în Liga B.

Într-o altă partidă disputată în grupa a doua a ligii B, Suedia a învins Rusia cu 2-0. Pentru scandinavi au marcat Victor Lindelof şi Marcus Berg. În urma acestei victorii, Suedia a promovat în Liga A.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu