România: Gheorghe Dincă, acuzat de comiterea a opt infracţiuni, a fost trimis în judecată

Embed:

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiilor celor două adolescente din România, în lunile aprilie şi iulie a anului trecut, a fost trimis în judecată. El este acuzat de săvârşirea a opt infracţiuni, între care trafic de persoane, trafic de minori, viol şi omor calificat, profanarea de cadavre sau morminte. În ultimele şase luni, Dincă s-a aflat în arest preventiv.

Crimele oribile de la Caracal au ieşit la iveală odată cu dispariţia Alexandrei Măceşanu, în 25 iulie 2019. Fata ar fi sunat la serviciul 112, cerând cu disperare să fie salvată din casa groazei, după ce ar fi fost răpită de un bărbat, care s-a oprit să o ia cu maşina la ocazie. Poliţia nu a putut localiza de unde a fost dat apelul şi, respectiv, să salveze fata. La scurt timp după dispariţia Alexandrei, presa a relatat despre un caz similar. Trei luni mai devreme, se pierduse fără urmă şi Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Atunci când a fost iniţiată ancheta, Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra, iar ulterior i-a incinerat corpul într-un butoi.

În urma analizelor făcute, s-a stabilit că osemintele din curtea casei groazei aparţin Alexandrei Măceşanu. Cât despre Luiza Melencu, individul a spus că, după ce a ucis-o, i-a pus rămăşiţele în saci şi le-a aruncat la marginea unei păduri. Ulterior, suspectul s-a dezis de aceste declaraţii, negând că ar fi omorât-o pe Luiza. 

loading...

Lasă un comentariu