România este sub cod galben de ninsori. Zăpadă a creat haos pe drumuri (VIDEO)

Embed:

Iarna şi-a intrat în drepturi în România. Ţara vecină este sub cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului până la ora 22. Prima zăpadă mai serioasă a creat haos pe drumuri. Intrarea în oraşul Suceava a fost complet blocată pentru câteva ore de sute de maşini. Blocaje au fost şi în Buzău, iar în Vrancea trei tiruri s-au ciocnit. 

În judeţul Argeş un microbuz a căzut de pe un pod într-un şant. Şoferul şi opt pasageri au ajuns la spital cu diverse traumatisme. O tânără este în stare critică. 

Şi pe şoseaua de centură a Bucureştiului s-a produs un accident grav. O mașină de deszăpezire a derapat din cauza poleiului și s-a răsturnat. Patru muncitori au fost răniți și au rămas blocați, astfel încât a fost nevoie de intervenţia angajaţilor de la situaţii de urgenţă.

Meteorologii din ţara vecină au avertizat că situaţia rămâne gravă până seara târziu, cu viteze ale vântului de până la 80 de kilometri pe oră şi temperaturi scăzute care pot cauza polei. Totuşi, de miercuri va fi un regim de iarnă normal, cu precipitaţii slabe şi temperaturi uşor pozitive pe timpul zilei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu