Românca Andreea Roșca a urcat 197 de poziții în clasamentul WTA. Ar putea călca pe urmele numărului mondial

Embed:

E blondă, are 19 ani și este considerată noua senzație a tenisului românesc. Andreea Roșca a câștigat patru trofee ITF în acest an și ar putea călca pe urmele numărului mondial, Simona Halep.

În acest sezon, tânăra jucătoare a urcat 197 de poziții în clasamentul WTA și se află, la moment, pe locul 379. Frumoasa româncă postează poze provocatoare pe rețelele de socializare și adună sute de aprecieri din partea urmăritorilor.

Cu toate acestea, puțină lume cunoaște povestea dramatică a Andreei Roșca. Doctorii i-au pus în copilărie un diagnostic sever tenismenei. Micuța a stat într-un scaun cu rotile, iar medicii susțineau că exista posibilitatea să nu mai poată merge vreodată.

Tenismena de 19 ani s-a născut cu o maladie ce a ținut-o cu picioarele în ghips în primele 18 luni de la naștere. O altă dramă în viață Andreei Roșca s-a produs în luna decembrie a anului 2017. În timp ce ea participa la un turneu, i-a încetat din viață mama. După cele întâmplate, românca a decis să se dedice totalmente tenisului, iar acest lucru deocamdată îi reușește de minune.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu