Roman Mihăeş reclamă grave abateri de la legislaţie comise de contracandidaţi la prezidenţiale

Pretendentul independent la funcţia de candidat la prezidenţiale, Roman Mihăeş susţine că deşi nu a început oficial campania electorală, deja sunt înregistrate grave abateri de la legislaţie.  

În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a l-a acuzat pe unul dintre contracandidaţi că încalcă prevederile electorale. Mihăeş vorbeşte despre Andrei Năstase care îşi face campanie electorală la postul de televiziune Jurnal TV, finanţat de mafioţii fugari Ţopa. 

"Nu poţi să arăţi jumătate de oră pe un candidat şi candidatul respectiv să vină cu promisiuni electorale cu laude de la cetăţeni. Asta este campanie pur electorală şi este încălcare gravă a Codului Electoral", a spus Roman Mihăeş. 

Acesta a depus o contestaţie la CEC, unde mai cere să fie verificate acţiunile lui Igor Dodon, care a lansat recent pliante cu titlul "Jandarmul român nu va fi la noi stăpân". Acesta presupune că acţiunile lui Dodon sunt o propagandă electorală înainte de termen.

Mihăeş a mai menţionat că numărul de semnături pe care trebuie să le colecteze un candidat este prea mare şi este un impediment pentru pretendenţii independenţi.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu