Rolls-Royce lansează Wraith Luminary, modelul cu plafon cu stele căzătoare, lemn perforat și o țesătură realizată din oțel

Rolls-Royce a publicat primele imagini cu Wraith Luminary. Modelul pregătit de britanici va fi asamblat în doar 55 de unități și oferă un plafon cu stele căzătoare, lemn perforat și o țesătură realizată din oțel, scrie automarket.ro.

Caroseria lui Wraith Luminary este vopsită în nuanța nouă Sunburst Grey, iar o serie de accesorii au fost pictate manual în culoarea Saddlery Tan.

Pentru interior, britanicii vin cu o mulțime de noutăți. Panourile din lemn de stejar sunt acum perforate și ascund 176 de LED-uri, iar plafonul Starlight integrează și stele căzătoare. Pentru fabricarea unui astfel de plafon, un specialist Rolls-Royce muncește 20 de ore pentru a lipi fibra optică (1.340 de astfel de fire sunt folosite pentru realizarea plafonului). Conform reprezentanților Rolls-Royce, pe plafon pot apărea 8 stele căzătoare.

Un alt element interesant îl reprezintă țesătura (plasă) din oțel. Toroanele au un diametru cuprins între 0.08 mm și 0.19 mm, iar țesătura îmbracă tunelul median și panourile portierelor.

Așa cum era normal, fiecare exemplar Wraith din colecția Luminary integrează și o plăcuță din oțel pe care a fost gravat textul: Wraith Luminary Collection - One of Fifty-Five.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu