Rogozin, întâmpinat cu o SURPRIZĂ pe aeroportul din Chişinău (FOTO)

(UPDATE 18:21) A fost adăugată galeria foto. Imaginile au fost realizate de Igor Rotari.

(UPDATE 16:22) Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin a aterizat pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Oficialul rus a urcat în maşina care îl aştepta la scară, deşi câţiva tineri i-au pregătit pâine şi sare şi vin moldovenesc. 

(15:55) Vicepremierului rus Dmitri Rogozin este aşteptat cu pâine şi sare de către tineri îmbrăcaţi în haine naţionale. Evenimentul a fost pus la cale de către Liga tineretului rus, care a vrut astfel să salute vizita oficialului care urmează să ajungă în curând pe Aeroportul Internaţional din Chişinău.

Mai mult, tinerii au adus cu ei drapele ale Federaţiei Ruse şi ale Republicii Moldova, dar şi o pancartă pe care scrie "populaţia Moldovei îl salută pe Dmitri Rogozin".

Totodată, susţinătorii unirii Moldovei cu România au protestat, astăzi, împotriva vizitei la Chişinău a vicepremierului rus Dmitri Rogozin.

Două organizaţii unioniste, Consiliul Unirii şi Acţiunea 2012, au cerut guvernanţilor să-l declare pe oficialul rus persona non-grata pe teritoriul Moldovei, pentru faptul că încearcă să submineze parcursul european al Chişinăului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu