Roger Federer şi Rafael Nadal se vor duela din nou, în semifinalele turneului de la Indian Wells

Embed:

Roger Federer şi Rafael Nadal se vor întîlni pentru a 28-a oară în carieră, în semifinalele Turneului Masters de la Indian Wells. Elveţianul l-a eliminat în sferturi pe Juan Martin Del Potro, iar Nadal l-a învins pe David Nalbandian.

Elveţianul Roger Federer a ajuns în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce l-a elimiant pe argentinianul Juan Martin del Potro, de care a trecut după numai 70 de minute de joc. Federer s-a impus în două seturi, cu scorul 6-3, 6-2. Aceasta a fost a 11-a victorie a lui Federer în faţa argentinianului, dintr-un total de 13 întâlniri.

Rafael Nadal va fi adversarul lui Federer în semifinale. Spaniolul a învins un alt argentinian în sferturi, David Nalbandian, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4. Pentru Nadal este a şaptea prezenţă consecutivă în semifinalele turneului de la Indian Wells, pe care l-a câştigat de două ori în carieră, în 2007 şi 2009.

Ultima întâlnire în care s-au duelat Nadal şi Federer s-a consumat în acest an, în semifinalele de la Australian Open. Spaniolul a câştigat atunci cu 6-7, 6-2, 7-6, 6-4. Aceasta va fi cea de-a 28 întâlnire dintre cei doi tenismani.

În cealaltă semifinală de la Indian Wells se vor întâlni liderul mondial Novak Djokovic şi americanul John Isner.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu