Roger Federer s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe Mardy Fish

Embed:

Elveţianul Roger Federer s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de pe primul loc în grupa B, după ce l-a învins pe americanul Mardy Fish. Federer, care rămâne neînvins la actuala ediţie a turneului, l-ar putea întâlni în faza următoare pe sârbul Novak Djokovic.

Numărul trei mondial, Roger Federer a avut nevoie de o oră şi 47 de minute pentru a-l învinge pe Mardy Fish în trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3 în ultimul meci din grupa B a Turneului Campionilor.

Astfel, elveţianul merge în semifinale şi rămâne în cursă pentru bonusul de 600 de mii de dolari acordaţi jucătorului care termină turneul fără înfrângere. De cealaltă parte, Fish părăseşte competiţia fără nicio victorie şi a devenit singurul american din turneu care a reuşit să câştige doar două seturi în trei meciuri.

În faza următoare a competiţiei, Federer l-ar putea întâlni pe liderul mondial Novak Djokovic, care trebuie să se impună vineri în faţa compatriotului său, Janko Tipsarevic, pentru a obţine biletele pentru semifinale. Un alt tenismen care şi-a asigurat deja calificarea este David Ferrer. Spaniolul a acumulat două victorii, însă va mai avea de jucat vineri cu cehul Tomas Berdych într-un alt meci din grupa A.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu