Rock pe aisberg! O trupă din Marea Britanie a cântat pentru câţiva pescari din Groenlanda

Embed:

O trupă rock din Marea Britanie a intrat în istoria muzicii cu primul concert susţinut pe un aisberg. La spectacol au asistat cei câţiva pescari care locuiesc într-un sat din apropiere.

Rockerii britanici au plecat în Groenlanda cu o ţintă precisă: "Am călătorit toată ziua cu o barcă, în căutarea unor aisberguri. Încercam să găsim un aisberg solid şi plat, care să ne ţină pe toţi şi să nu se scufunde în momentul în care lovesc în tobe, iar ceilalţi sar în sus ca nebunii."

După câteva zile de căutări, au găsit scena potrivită. Încântaţi de idee, oamenii de prin părţile locului i-au ajutat. Concertul a durat însă doar 30 de minute, pentru că temperatura era cu mult sub zero grade Celsius. Abia după terminarea spectacolului, rockerii şi-au dat seama cât de mult au riscat.

"Când am venit aici, am crezut că va fi o simplă încercare, doar să urcăm pe aisberg şi să cântăm, dar s-a dovedit a fi foarte complicat şi periculos", spune un membru al "The Defiled".

După concert, cei patru tineri au recunoscut că vor să retrăiască senzațiile de pe aisberg şi că vor repeta experienţa ori de câte ori vor avea ocazia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu