Rochii, costume, bijuterii, cadouri şi invitaţii pentru o nuntă de vis la expoziţia "Celebration 2012"

Embed:

La Centrul Moldexpo din Capitală are loc, începând de azi, un spectacol al eleganţei şi frumuseţii. Asta pentru că acolo se desfăşoară expoziţia “Celebration 2012”. Viitorii miri pot găsi la târg tot de ce au nevoie pentru ca seara nunţii să fie una cu adevărat specială.

Participanţii la expoziţie le pot oferi tinerilor tot de ce au nevoie pentru o nuntă de vis – de la invitaţii şi accesorii până la rochii şi costume. O rochie de mireasă costă de la câteva sute până la câteva mii de euro, iar pentru decorarea unei săli, viitorii miri vor trebui să scoată din buzunar de la 200 de euro.

"Depinde ce alege clientul. Vrea lumini artistice trebuie să achite de la 200 de euro şi mai mult", a precizat Silvia Dani, director la o agenţie de mariaj.

"Avem o gama variată de inele, cercei, coliere pentru mirese", a declarat Larisa Şubena, director la un magazin de bijuterii.

În ziua nunţii, mirii pot lua în chirie automobile de epocă, dar şi maşini decapotabile. Vizitatorii spun că le place expoziţia, iar preţurile sunt accesibile.

"Rochiile sunt frumoase, la fel şi decorurile. Preţurile sunt accesibile", a menţionat a spsu o vizitatoare.

Expoziţia este la cea de-a cincea ediţie şi se va desfăşura până duminică.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu