Rochia de mireasă a unei tinere actriţe, brodată cu două milioane de pietricele valoroase, iar trena măsoară 22 de metri (FOTO/VIDEO)

Embed:

Priyanka Chopra, tânăra actriță din India care s-a căsătorit cu Nick Jonas, a avut parte la nuntă de o rochie cu o trenă care măsura 22 de metri. Rochia lui Priyanka a fost concepută de firma Ralph Lauren, scrie libertatea.ro.

Cântărețul Nick Jonas și actrița Priyanka Chopra și-au unit destinele în statul indian Rajastan, sâmbătă. Ea a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care arăta lumii cum a fost fericitul eveniment.

Chiar dacă rochia ei a fost brodată cu două milioane de pietricele valoroase, trena a ieșit cel mai mult în evidență. Actrița de la Bollywood a avut nevoie de o mică echipă, formată din cinci oameni, pentru a căra trena de 22 de metri.

Mărimea trenei a stârnit comentarii pe internet, mulți glumind pe seama dimensiunii acesteia.

"Trena rochiei de mireasă a lui Priyanka Chopra este la fel de mare ca o sală de sport pentru clasa a doua", a spus un utilizator pe Twitter. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, la un palat din orașul Jodhpur. Nunta a fost oficiată de tatăl lui Nick Jonas, Paul Kevin Jonas, un pastor american.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu