Rochia de mireasă a lui Meghan Markle va fi realizată de o creatoare de modă celebră

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, ar putea fi realizată de creatoarea de modă Inbal Dror, din Israel, informează femalefirst.co.uk.

Nunta prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai 2018.

Un purtător de cuvânt al designerului Inbal Dror a confirmat pentru publicaţia People că aceasta a fost abordată de familia regală britanică pentru a trimite schiţa unei rochii de mireasă, lucru pe care l-a şi făcut deja.

Însă Dror nu a oferit detalii despre ţinută. "Din păcate, este secret şi nu vă pot da detalii despre schiţa rochiei", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Dror a mai creat rochii pentru celebrităţi, printre acestea numărându-se cântăreaţa Beyonce şi actriţa Naomi Watts.

Rochiile de mireasă create de Dror sunt, de obicei, bogat ornamentate, au o tăietură amplă a decolteului şi detalii din voal.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna luna trecută şi au declarat că se vor căsători la Biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Prinţul Harry şi logodnica sa au apărut pentru prima dată împreună în public pe 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil care a avut loc în oraşul britanic Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu