Rochia de mireasă ... neagră este la modă. Cum să te îmbraci pentru nunta perfectă, prețuri de la 100 de euro

Embed:

Rochii de mireasă cu elemente naţionale, cu sute de cristale Swarovski şi chiar de culoare neagră. Toate acestea pot fi găsite la expoziția "Celebration 2017", care astăzi și-a deschis porţile pentru vizitatori. La ediţia din acest an, sunt prezentate şi noile colecţii pentru miri, modele de invitații, accesorii florale și torturi pentru nunţi.  

Ideile şi sfaturile pentru o nuntă frumoasă sunt oferite de 70 de companii din domeniu. Ca de obicei, atracția evenimentului sunt rochiile de mireasă. Preţurile pornesc de la 100 de euro.

"Punem la dispoziția clientului rochii rustice pentru nuntă, cununie, botez.Prețul pentru o rochie scurtă începe de la 1.300 de lei iar pentru una lungă de la 1.800 de lei.
 "Rochiile în volum, rochiile dantelate.Variază vânzarea între o sută și o mie de euro."

De la ediţie nu lipsesc şi colecţiile neobişnuite.

"Am ieșit cu o rochie neagră de mireasă. Este un trend nou, o tendință nouă. Acolo ajung pietrele acestea swarovski care sunt foarte scumpe.”
"În curând voi fi mireasă. Totul este foarte interesant. Prețurile sunt accesibile."

"Am cumpărat niște bijuterii şi cercei. Atmosfera este superbă."

Dacă tendinţele în materie de rochii nu s-au schimbat prea mult, nu putem spune acelaşi lucru despre costumele pentru miri.

"Varianta de smoking, tuxedo după care deja pentru bărbații mai îndrăzneți ar fi o variantă sau ne recomandă culoare mov sau cel puțin spre nuanțe de bleu marin. Un preț estimativ 8 mii 12 mii de lei."

De asemenea, mirii mai puţin optează pentru limuzine şi aleg maşinile decapotabile sau de epocă.

"Cea mai populară mașină pentru acest sezon este Ford Mustang. Chiria pentru opt ore este de 240 de euro, iar pentru cinci ore - 175 de euro."

Şi producătorii de patiserie şi-au făcut loc în cadrul expoziţiei.

"Prețul maxim nu este un secret, prețul maxim de un tort exclusiv este de 350 pentru un kilogram."

Expoziția va fi deschisă până în data de 2 aprilie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu