Rochia care a provocat furie. O actriţă riscă cinci ani de închisoare din cauza ţinutei pe care a purtat-o la un eveniment

Actrița egipteană Rania Youssef a fost acuzată că instigă la indecență din cauza unei ținute provocatoare pe care a purtat-o la Festivalul de Film din Cairo. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a fost arestată după ce a apărut într-o rochie neagră, transparentă, "expunându-și în mod neadecvat picioarele".

Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea fi închisă până la cinci ani, scrie tabu.ro.

Acuzațiile i-au fost aduse de avocații Amro Abdelsalam și Samir Sabri, cunoscuți pentru procesele lor intentate vedetelor locale.

"Ținuta doamnei Youssef nu respectă valorile, tradițiile și moralul societății și, prin urmare, a subminat reputația festivalului și reputația femeilor egiptene în particular", a declarat Sabri.

Sindicatul actorilor egipteni a criticat de asemenea aparițiile unor invitați, despre care a spus că "a subminat festivalul și uniunea".

Rania Youssef și-a cerut scuze pentru ținută într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, mărturisind că nu ar fi purtat-o dacă știa că va stârni furia publicului prezent la festival.

"A fost pentru prima oară când am purtat rochia și nu mi-am dat seama că ar provoca atât de multă furie. Reafirm angajamentul meu față de valorile pe care a fost ridicată societatea egipteană", a adăugat ea.

Anul trecut, un tribunal egiptean a condamnat-o la închisoare cu executare pe cântăreața Shaimaa Ahmed pentru că a apărut într-un videoclip muzical în lenjerie intimă, consumând în mod nepotrivit o banană. În luna ianuarie, procurorii egipteni au reținut o altă cântăreață – Laila Amer – după ce a dansat și a făcut gesturi obscene într-un videoclip muzical.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu