Rocade în comisiile parlamentare. Comuniştii au făcut mai multe modificări

PCRM a făcut mai multe modificări în componenţa comisiilor parlamentare. Două proiecte de hotărâre în acest sens a fost adoptate de Legislativ, cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

Astfel, Oxana Domenti este vicepreşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe, fiind revocată din din calitatea de vicepreşedinte al Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie. De asemenea, Domenti a fost aleasă şi în funcţia de membru supleant al Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie, fiind revocată din calitatea de membru al Comisiei economie, buget şi finanţe.

Galina Balmoş a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie.

În funcţia de membru al Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie a fost ales Mîndru Victor, fiind revocat din calitatea de membru al Comisiei politică externă şi Integrare Europeană. Totodată, deputatul PCRM a fost ales şi în funcţia de membru supleant al Comisiei economie, buget şi finanţe, fiind revocat din calitatea de membru al Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie.

Mihail Barbulat a devenit membru al Comisiei politică externă şi Integrare Europeană. În acelaşi timp, deputatul a fost ales în funcţia de membru supleant al Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media.

Aceste modificări au fost operate luând în consideraţie că după decesul deputatului PCRM Zinaida Chistruga, mandatul de deputat a revenit lui Mihail Barbulat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu