Robin Soderling a câştigat turneul internaţional de la Rotterdam

Embed:

Tenismenul Robin Soderling a câştigat turneul internaţional de la Rotterdam, învingându-l în finală pe francezul Jo-Wilfried Tsonga în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3.

Suedezul Robin Soderling, cap de serie numărul 1 la turneul internaţional de la Rotterdam, a câştigat finala jucată duminică-după amiază în compania francezului Jo-Wilfried Tsonga, al 8-lea favorit al turneului.

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Soderling a început meciul în forţă şi a câştigat primele 3 game-uri, dintre care unul pe serviciul adversarului. Doar că ulterior, Tsonga a răspuns cu aceeaşi monedă şi a egalat la 3. Următoarele 3 game-uri i-au revenit din nou însă lui Soderling şi cu ele şi primul set, scor 6-3.

Setul secund, deşi s-a încheiat cu acelaşi scor, dar în favoarea francezului, a avut o altfel de desfăşuare. Tsonga a realizat breacul în jocul 6, la scorul de 3-2 în favoarea sa, apoi s-a distanţat la 5-2 pe serviciul său şi a încheiat victorios cu 6-3.

În setul decisiv, cei doi au mers cap la cap până la scorul de 3-3, după care Soderling a câştigat toate game-urile până la final, setul cu 6-3, iar odată cu el şi titlul.

loading...

Lasă un comentariu