Robert Kubica va suferi o nouă operaţie la cot

Embed:

Robert Kubica va suferi o nouă operaţie la cot în următoarele zile, element care pune şi mai mult la dubiu revenirea sa în Formula 1, după ce a ratat întregul sezon din 2011, în urma unui grav accident suferit într-un raliu din Italia de la începutul anului.

Informaţia a luat prin surprindere comunitatea Formulei 1 în contextul în care medicii au fost convinşi că operaţia la cotul drept de la sfârşitul lunii august ar fi trebuit să fie ultima.

Operaţia va avea loc în următoarele zile, însă va fi una minoră, mai ales că pilotul a fost deja apt să conducă o maşină de serie.

Informaţiile vin la numai o zi după ce publicaţia britanică Autosport a dezvăluit că Renault este tentată să opteze pentru un plan de rezervă pentru sezonul 2012. Astfel, Renault este interesată să-l utilizeze pe Bruno Senna sau Romain Grosjean în prima parte a sezonului, până când Kubica va fi apt să revină.

Robert Kubica a lipsit întreg sezonul, în urma unui grav accident suferit într-un raliu din Italia de la începutul anului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu