Robert Kubica va fi externat

Embed:

Pilotul polonez de Formula 1, Robert Kubica va fi externat din spitalul Santa Corona până la finalul lunii aprilie, întrucât recuperarea sa decurge foarte bine. Kubica, care s-a accidentat grav în urma unui accident petrecut în timpul unui raliu, a declarat, într-un interviu pe siteul echipei Renault, ca se va folosi de aceasta experiență dură pentru a reveni cât mai puternic în Formula 1.

"Încep să mă simt mult mai bine acum. Recuperarea mea merge în direcţia potrivită: puterea şi masa mea cresc zilnic şi ca rezultat voi părăsi spitalul Santa Corona foarte curând. Nu am o dată precisă, dar sper să fiu capabil să plec în următoarele 10 zile.", a declarat Kubica.

De asemenea, Kubica a ţinut să le mulţumească fanilor pentru sprijinul pe care l-a primit pe tot parcursul perioadei de recuperare.

După externare, Kubica va începe primele programe de antrenament pentru refacerea musculatorii, iar acestea vor avea loc în Italia. Perioada de recuperare a pilotului polonez rămâne în continuare incertă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu