Robert Kubica s-a resemnat: Am rupt legătura cu Formula 1

Embed:

Polonezul Robert Kubica nu mai are nicio şansă pentru a reveni vreodată în Formula 1 după accidentul pe care l-a suferit în 2011 într-un raliu din Italia. Anunţul a fost făcut chiar de pilot înainte Raliul di Como la care va participa în acest weekend.

Polonezul Robert Kubica a recunoscut că nu mai poate pilota un monopost de Formula 1. "Cea mai mare problemă este că am rupt legătura cu Formula 1 o perioadă îndelungată. De acum încolo contactele mele cu Formula 1 sunt limitate", spune Kubica. 

Pilotul a fost la un pas să-şi piardă viaţa în acel accident şi doar miracolele reuşite de medici au făcut ca pilotul să poată reveni într-un timp record. Polonezul va participa în acest week-end în Raliul di Como, unde va conduce un Citroen.

"Nu am niciun plan pentru viitor. Sunt încă în etapa recuperării, dar, cu siguranţă, mi-ar plăcea să concurez în campionate de top din raliuri sau pe circuit", a mia spus pilotul. 

După Raliul din Como, Kubica va pilota săptămâna viitoare într-o altă competiţie naţională, Raliul din Var, care va avea loc în Franţa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu