Robert Kubica a fost operat pentru a patra oară

Embed:

Robert Kubica a fost operat pentru a patra oară! Pilotul polonez de Formula 1 a fost supus de această dată unei intervenţii chirurgicale la cot, pe care medicii o cataloghează drept reuşită.

Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica, rănit grav la începutul lunii februarie, într-un accident la un raliu, a fost supus unei intervenţii chirurgicale de trei ore la cot. Conform medicilor, intervenţia chirurgicală a fost reuşită.

Robert Kubica a mai fost operat cu succes de trei ori după accidentul survenit la un raliu în Italia, la 5 februarie, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte. Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea în cursă, în localitatea San Lorenzo, când maşina a ieşit de pe carosabil în plină viteză şi s-a izbit de zidul unei mici biserici.

El a fost operat în ziua accidentului la mână, intervenţie în urma căreia membrul, aproape amputat în accident, a fost revascularizat şi fracturile au fost reduse. În data de 10 februarie a fost operat timp de nouă ore la picior, umăr şi partea posterioară a humerusului. La 21 februarie a fost supus unei a treia intervenţii chirurgicale, care a durat opt ore şi a vizat tot partea posterioară a humerusului drept.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu