Robert Kubica a fost externat din spital

Embed:

Robert Kubica a fost externat din spital. După 76 de zile de la accidentul grav din Raliul din Andora, din 6 februarie, pilotul de la Lotus-Renault a părăsit spitalul chiar de Paşti. Polonezul va petrece o scurtă perioadă de odihnă acasă la Monte Carlo, după care va începe lunga şi intensa perioadă de recuperare.

Pilotul polonez al echipei Lotus-Renault, Robert Kubica, a fost externat din spitalul Santa Corona din Pietra Ligure din Italia. Polonezul a fost supus la patru intervenţii chirurgicale, şi a stat mai bine de două luni în spital

Kubica nu şi-a recuperat în totalitate funcţiile mâinii drepte, însă pilotul spune că este un lucru normal, deoarece muşchii braţului sunt încă slăbiţi din cauza perioadei lungi de imobilitate. Doctorul Riccardo Cecarelli, cel care urmăreşte recuperarea pilotului, a declarat că pilotul va afla în luna iulie dacă se va mai putea urca la volanul unei maşini de Formula 1.

Pilotul polonez planuia să asiste la slujba de beatificare a fostului Papa Ioan Paul al II-lea din 1 mai, însă acest lucru nu va fi posibil, deoarece medicii îi interzic să călătorească.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu