Robert Kubica a făcut praf o maşină în timpul Raliului Marii Britanii

Embed:

Un nou ghinion pentru Robert Kubica! Polonezul a făcut accident chiar la debutul său în clasa de bază a Mondialului de raliuri. S-a întâmplat la Raliul Marii Britanii, din Ţara Galilor, unde pilotul în vârstă de 28 de ani a făcut praf o maşină nou-nouţă, făcută cadou de Citroen.

Din fericire, polonezul-ghinionist nu a avut de suferit şi nici măcar nu a avut nevoie de ajutor pentru a ieşi din maşină. Marele Premiu al Marii Britanii a reprezentat debutul lui Kubica în clasa WRC a Mondialului de raliuri. Polonezul a participat cu un Citroen DS3 oferit de constructorul francez, în urma titlului cucerit săptămâna trecută la clasa WRC2. În momentul accidentului, Kubica se afla pe locul şapte în clasamentul general, însă a abandonat în ultima etapă a campionatului.

După 13 probe speciale, Sebastien Ogier este lider în competiţia desfăşurată în Ţara Galilor. Francezul are un avans de 25 secunde faţă de coechipierul său de la Volkswagen, finlandezul Jari-Matti Latvala. Locul trei este ocupat de belgianul Thierry Neuville, aflat la ultimul raliu pentru M-Sport înainte de plecarea la Hyundai. Ultimele probe speciale se vor desfăşura pe parcursul zilei de duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu