Riscă DETENŢIE PE VIAŢĂ pentru că au UCIS cu sânge rece o femeie (VIDEO)

Embed:

O femeie din Capitală a avut parte de o imagine terifiantă: în propria locuinţă a depistat cadavrul prietenei sale în vârstă de 58 de ani, cu urme vizibile de violenţă în regiunea capului.

Mai mult, pe lângă moartea prietenei, femeia a depistat dezordine şi lipsa a două biciclete, precum şi alte bunuri materiale în sumă totală de aproximativ 14.000 lei

Oamenii legii au constatat că, proprietarea locuinţei a plecat din Capitală pentru câteva zile, iar în apartament a rămas să locuiască victima, întrucât nu avea un loc permanent de trai.

După câteva ore de cercetări speciale, poliţiştii au identificat doi presupuşi făptaşi, care s-au dovedit a fi ambii cu vârstele de 17 ani, domiciliaţi în Capitală. Aceştia au fost localizaţi şi escortaţi la Poliţie pentru documentare.

Preliminar forţele de ordine au constatat cu certitudine că, minorii au pătruns în apartament cu scopul de a fura bunuri materiale, necunoscând de prezenţa femeii.

Victima ar fi fost lovită în regiunea capului cu o piatră de către bănuiţi, provocându-i leziuni fatale.

Totodată, poliţiştii au depistat la domiciliul unuia dintre ei, bicicletele şi alte bunuri materiale sustrase din apartament.

Minorii au fost reţinuţi pe un termen de 24 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municpiului Chişinău, cu ulterioara prezentare în instanţa de judecată pentru aplicarea măsurii de reprimare sub formă de arest.

Ei sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat  şi riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu