RISCĂ ANI GREI DE PUŞCĂRIE. Trei bărbaţi care se dădeau drept poliţişti, pe banca acuzaţilor

Embed:

Trei bărbaţi care se dădeau drept poliţişti vor compărea pe banca acuzaţiilor. Potrivit unui comunicat al procuraturii, aceştia sunt învinuiţi pentru jaf, șantaj dar şi pentru faptul că au pretins că sunt oameni ai legii. Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au trimis dosarul în judecată.

Potrivit acuzatorilor, în septembrie curent, indivizii s-au dat drept polițiști şi au descins cu percheziții în apartamentul unui bărbat, de la care au primit, prin şantaj, 40 000 de lei. Mai mult de atât aceştia au intrat în locuinţa acestuia şi l-au maltratat atât pe el cât şi pe oaspetele stăpânului. Bărbaţii învinuiţi au vârstele cuprinse între 25 şi 33 de ani.

Aceştia ar fi avut o înţelegere prealabilă cu un prieten de al victimei pentru a primi droguri contra plată. Victima a refuzat însă propunerea şi l-a invitat pe pretinsul client în apartament, pentru a avea o discuţie cu acesta. Ulterior, învinuiţii au intrat în casa victimei, sub pretextul că au fost informaţi că el ar deţine droguri.

Ulterior, indivizii au bătut victima şi i-au cerut bani, după care au sustras mai multe bunuri din apartament. Mai târziu, au urcat cele două persoane într-o maşină şi le-au dus într-o pădure de pe marginea drumului, unde le-au bătut.

Dacă li se va demonstra vinovăţia, aceştia riscă să facă puşcărie până la 15 ani.

La solicitarea procurorilor PCCOCS, făptaşii au fost plasaţi în arest preventiv.

Lasă un comentariu