Ricky Martin şi-a scos sărutul la licitaţie. Cât a plătit o femeie pentru a "gusta" buzele portoricanului

O femeie de afaceri din Brazilia și-a dobândit contra sumei de 90.000 de dolari dreptul de a se săruta cu cântărețul portorican Ricky Martin, scrie Huffington Post, într-o relatare de la o gală benefică organizată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, de Fundația Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA, potrivit Digi24.ro.

Fericita câștigătoare a sărutului scos la licitație a fost Ana Paola Diniz, deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, iar momentul ei de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

 

Obrigada @elvenezolanotv , por mostrar que por trás de tudo isso, existe um uma causa nobre que é a arrecadação de fundos para o @amfar ! E muito obrigada por apresentar a minha grande paixão por animais, onde cuido deles com muito carinho no @malabopetresort um espaço maravilhoso, onde quero que todos que assim como eu amam seus pets, conheçam e ofereçam esse carinho aos nossos melhores companheiros ! #malabopetresort #malaboapd ••• Repost @elvenezolanotv with @repostapp. ・・・ El cantante puertorriqueño Ricky Martin participó en una subasta benéfica que trataba de recaudar fondos para la lucha contra el SIDA, donde una mujer llegó a pagar 90,000 dólares por un beso de la estrella boricua. El portal La Raza reseña que la afortunada se trata de Ana Paola Diniz, una criadora de perros y dueña de un resort para mascotas en Brasil, que se mostró de lo más natural ante las cámaras que captaron este “íntimo” momento. #beso #rickymartin #actividad #brasil

A video posted by Ana Paola Diniz (@anapaoladiniz) onApr 17, 2016 at 2:49pm PDT

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au pozat ținându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: ''Da'', confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relație sentimentală.

Multe alte celebrități, cum ar fi fotomodelele Kate Moss și Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, fostă membră a formației Spice girls, au asistat la acest eveniment. Dar nimeni nu a reușit să umbrească noul cuplu de îndrăgostiți, comentează Huffington Post.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu