Ricky Martin le cere fanilor să doneze pentru a cumpăra echipamente medicale pentru combaterea COVID-19

Cântăreţul portorican Ricky Martin le-a cerut fanilor să doneze bani organizaţiilor Charity Stars şi Project Home pentru a putea cumpăra echipamente medicale pentru profesioniştii din întreaga lume care luptă din prima linie împotriva pandemiei de COVID-19, relatează EFE.

"Nu e timp de stat pe gânduri. În acest tip de situaţii trebuie să facem ceva cât mai repede. Sunt foarte îngrijorat şi obsedat de situaţia prin care trec echipele de profesionişti din întreaga lume care din păcate duc lipsă de echipamente de protecţie minime precum măşti medicale, mănuşi sau halate", a avertizat Riky Martin într-un videoclip postat duminică pe reţelele de socializare.

Donaţiile se pot face prin intermediul site-ului www.CharityStars.com/HelpFromHome, a precizat artistul portorican.

"Eu o să donez, iar voi chemaţi-vă prietenii care m-au ajutat în foste proiecte şi iniţiative să umplem de mesaje reţelele sociale cu această nouă iniţiativă care este extrem de importantă" a subliniat Ricky Martin.

Proiectul HOPE sprijină direct specialiştii din sănătate pentru a salva vieţi în toată lumea. În prezent este implicat în garantarea echipamentelor de protecţie destinate medicilor, infirmierilor şi tehnicienilor care îşi riscă viaţa lor şi securitatea celor dragi pentru a o salva pe a noastră, a spus el.

Project HOPE este totodată implicat în eforturile de a-i identifica pe cei care pot furniza ajutor în boala COVID-19, declarată pandemie de OMS.
loading...

Lasă un comentariu