Ricky Martin, ambasadorul diavolului în Porto Rico

Porto Rico nu vede cu ochi buni orientarea sexuală a starului latino-pop, Ricky Martin, care răvăşea nu demult topurile internaţionale, anunţă Realitatea.

www.nme.com a aflat că Ricky Martin este ţinta unor critici dure în ţara sa de origine, statul caraibian Porto Rico. Starul latino-pop are peste 60 de milioane de albume vândute în întreaga lume, cu hit-uri ca La Copa de la Vida sau Livin’ La Vida Loca, şi a hotărât anul trecut să-şi facă publică orientarea sexuală gay.

Într-o postare pe propriul website, Ricky Martin mărturisea, acum un an: „Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu ceea ce sunt”.

Binecuvântat sau nu, Ricky are de înfruntat mânia predicatorului Wanda Rolon, membru al First Christian Church of La Senada Antigua, care l-a declarat pe actorul-cântăreţ nici mai mult nici mai puţin decât ambasador al diavolului. De asemena, cardinalul Luis Aponte Martinez de San Juan i-a recomandat lui Ricky să-şi promoveze mai discret (şi, dacă se poate, deloc) imaginea gay.

„Îl admir pe Ricky pentru darurile artistice cu care Domnul l-a înzestrat, dar îl conjur, în numele dragostei de copiii Domnului, cei pentru care sunt convins că şi el vrea numai bine, să încerce să fie un model al marilor valori pe care le împărtăşim cu toţii, dincolo de sex”.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu