Ricardo La Volpe a fost demis de Guadalajara pentru comportament necorespunzător

Embed:

Cunoscutul antrenor argentinian, Ricardo La Volpe a fost demis de la Guadalajara. Conducerea clubului a luat această decizie după ce o femeie care face parte din personalul clubului s-a plâns pe comportamentul necorespunzător al lui La Volpe. Preşedintele clubului a declarat însă că nu vrea să spună ce anume a făcut La Volpe.

Ricardo la Volpe a susţinut o conferinţă de presă înainte de a părăsi echipa mexicană, Guadalajara, de unde a fost demis după mai puţin de o lună. Argentinianul este supărat foc pe conducerea clubului, pentru faptul că nu a încercat să investigheze cazul în care acesta este acuzat că ar fi avut comportament necorespunzator faţă de un alt angajat al clubului, de sex feminin.

"Acum văd ce atitudine are preşedintele clubului faţă de angajaţii săi. Dacă el a auzit un zvon, nu înţeleg de ce nu a venit să vorbească cu mine, nu mai înţeleg pentru ce m-a angajat. Trebuie să continui să caut răspunsul. De ce el nu a venit să-mi spună: "Domnul La Volpe, veniţi încoace, s-a întâmplat asta şi asta" ?", a declarat La Volpe.

La Volpe consideră că această problemă trebuie rezolvată pe cale legală: "La 62 de ani, nu mă mai interesează cariera sportivă. Este o situaţie care are de-a face cu familia mea, o chestiune murdară care trebuie verificată, iar ei vor trebui să o confirme în faţa legii. Nu este altă ieşire din situaţie. Aş fi vrut să o ascult pe doamna asta, să văd ce pretenţii are".

La Volpe a fost numit antrenor la echipa mexicană Guadalajara la începutul lunii aprilie. Până atunci, el a mai antrenat alte şase echipe mexicane, Atlante, America, Queretaro, Atlas, Toluca şi Monterrey, câştigând în sezonul 1992-1993 campionatul cu Atlante. Cu selecţionata Mexicului, el s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din 2006.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu