Rezultatele surprinzătoare obţinute de sportivi la etapa Ligii de Diamant de la Monaco

Embed:

Justin Gatlin a câștigat proba de 200 de metri din cadrul etapei de la Monaco a supercircuitului de atletism, Liga de Diamant. Sportivul american a fost cronometrat cu 19,68 secunde, fiind mai rapid cu trei secunde decât Nickel Ashmead, care a câştigat medalia de argint.

Francezul Christophe Lemaitre s-a clasat pe locul trei, iar un alt fost campion mondial, Tyson Gay a rămas fără medalie, ocupând doar locul patru.

Nijel Amos, din Botswana, a doborât recordul mondial la 800 de metri stabilit de David Rudisha, din Kenya, în acest an. Amos a fost cronometrat cu un minut 42 secunde şi 45 miimi, fiind urmat de Pierre-Ambroise Bosse, din Franța, şi Mohammed Aman din Etiopia. David Rudisha s-a clasat pe locul cinci.

La feminin, Tor Bowie a câştigat proba de 100 de metri cu rezultatul de 10,8 secunde. Ea a reuşit să o învingă pe dubla campioană olimpică Veronica Campbell-Brown din Jamaica. Murielle Ahoure din Coasta de Fildeș a ocupat poziţia a treia, câştigând medalia de bronz.

Campioana olimpică, Allyson Felix, din SUA, a avut o evoluţie mai modestă şi s-a clasat pe locul al cincilea. O altă favorită a acestei probe, Shelly-Ann Fraser-Pryce din Jamaica a ocupat doar poziţia a şasea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu