Rezultatele expertizei medico-legale cerută de procurori în cazul morţii tânărului Ion Ţâbuleac vor fi gata în aproximativ o lună

Embed:

Rezultatele expertizei medico-legale cerută de procurori în cazul tânărului Ion Ţâbuleac vor fi gata în aproximativ o lună, a anunţat directorul Centrului de Medicină Legală din Capitală, Ion Cuvşinov. Comisia va încerca să stabilească, acum, cu exactitate de ce a murit tânărul.

După un an de zile, moartea lui Ion Ţâbuleac rămâne învăluită de mister. Iniţial, ancheta a stabilit că tânărul s-ar fi sinucis, iar rudele susţin că a fost bătut de poliţişti.

Ion Ţâbuleac nu este singurul a cărui moarte este învăluită în mister. Procurorii încearcă să facă lumină în alte două dosare similare. Încă se presupune că băieţii s-au prăpădit în timpul protestelor de la 7 aprilie. Anchetele iau traiectorii noi de la zi la zi, experţi străini vin să-i ajute pe procurori, dar concluziile întârzie.

Bunica lui Ion însă continuă să vină la mormîntul nepotului, îi aduce flori, îi povesteşte cum o mai duce..., îl ceartă că nu s-a întors acasă...

Menționăm că din comisia de expertiză nu face parte niciun specialist internaţional. Directorul Centrului de medicină legală spune că instituţia dispune de mijloacele tehnice necesare pentru ca rezultatele să fie cât mai aproape de adevăr.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu