Rezultate surpinzătoare în Divizia Naţională! Dacia Chişinău şi Speranţa Nisporeni, scor 1-1

Rezultate surpinzătoare în etapa a opta a Diviziei Naţionale! Dacia Chişinău nu a reuşit să învingă nou-promovata Speranţa Nisporeni. Partida jucată la Speia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 65 prin Maxim Gavrilenko, însă formaţia din Nisporeni a egalat peste doar două minute după golul lui Ion Dragan.

Zaria Bălţi a produs o altă surpriză după ce a remizat cu Sheriff Tiraspol, scor 1-1. Formaţia din nordul Moldovei a condus din minutul 63 după golul înscris din penalty de Gheorghe Boghiu.

Sheriff a reuşit să egaleze peste opt minute prin Vujadin Savic.

Campioana Milsami a învins în deplasare Dinamo Auto cu scorul de 2-1, iar Saxan a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Petrocub Hânceşti cu 0-1.

Vineri, Zimbru a surclasat Academia cu scorul de 5-1.

După opt etape, Zimbru Chişinău este lider cu 19 puncte. Dacia ocupă poziţia secundă cu acelaşi număr de puncte, însă e dezavantajată de rezultatele din meciurile directe cu galben-verzii.

Sheriff ocupă locul trei cu 17 puncte şi este urmată de Milsami, Zaria şi Speranţa Nisporeni. Saxan este lanterna roşie a clasamentului cu doar un punct acumulat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu