Rezultate slabe pentru tricolorii Moldovei. Echipa naţională s-a clasat pe ultimul loc în grupa E

Embed:

Fotbaliştii echipei naţionale a Republicii Moldova recunosc că selecţionata noastră a avut o evoluţie slabă în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. "Tricolorii" s-au clasat pe ultimul loc în grupa E. În cele 10 etape disputate Moldova a obţinut doar două puncte, ambele în meciurile cu Georgia.

"În multe meciuri nu am avut echipa de bază, ca să fie convocaţi toţi fotbaliştii, care joacă în alte campionate, precum Epureanu, Ioniţă, eu, Armaş sau alţii care evoluează în străinătate", a spus Alexandru Gaţcan, fotbalist echipa naţională.

"Din partea federaţiei, ne deau tot. Antrenorul ne spune tot ce să facem, dar nu sunt ei principalii vinovaţi. Poate au puţină vină. Primii, care sunt vinovaţi, sunt jucătorii care intră pe teren", spune Igor Armaş, fotbalist echipa naţională.

Soarta selecţionerului Igor Dobrovolski este incertă. Contractul acestuia cu Federaţia Moldovenească de Fotbal a expirat pe 31 decembrie.

"El a fost un antrenor bun, a arătat că selecţionata poate să facă meciuri bune şi s-a acumulat cele mai multe puncte. Acum nu s-a reuşit", a menţionat Alexandru Gaţcan, fotbalist echipa naţională.

"Când naţionala are rezultate slabe, trebuie de schimbat ceva: de convocat jucători noi sau de schimbat antrenorul. De exemplu, pentru mine nu va fi o problemă dacă el va rămâne la naţională sau nu. Eu nu joc pentru antrenor în primul rând, eu joc pentru republică", a spus  Igor Armaş, fotbalist echipa naţională.

Naţionala noastră se află în prezent pe locul 167 în clasamentul FIFA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu