Rezultat foarte bun pentru Milsami. Campioana are șanse mari de calificare în grupele Ligii Europei

Embed:

Rezultat istoric pentru Milsami Orhei. Campioana Moldovei a remizat cu cea mai titrată echipă din Franţa, Saint-Etienne, scor 1-1. După acest egal, jucătorii grupării din Orhei visează la calificarea în grupele Ligii Europei.

Milsami a avut parte de o primă repriză dezastruoasă în prima manşă din play-off-ul Ligii Europei cu Saint-Etienne. În minutul 16, Romain Hamouma a ratat un penalty, după ce Monday a faultat un adversar în propriul careu.

''Am sărit la ghici. La penalty este loterie. Sari, ghiceşti, e bine, dacă nu, atunci nu. Cu ajutorul lui Dumnezeu am ghicit şi am scos penalty-ul'', a spus portarul Milsami, Radu Mîţu.

Hamouma s-a revanşat la sfârşitul primei reprize, deschizând scorul pentru Saint-Etienne.

Același Romain Hamouma a fost înger şi demon în meciul de la Chişinău. În minutul 54, el a fost eliminat după un fault dur la Denis Rassulov.

La faza imediat următoare, Cristian Bud a stabilit scorul final de 1-1.

''Trebuie să fim mulţumiţi, pentru că am răsturnat scorul de la 1 la 0 şi băieţii s-au înaripat după gol şi eliminare, iarăşi a fost în folosul nostru. Am marcat şi noi un gol care ne dă şanse pentru meciul următor'', susţine antrenorul Milsami, Iurie Osipenco.

''Cred că se putea şi mai mult după ce a fost eliminat un jucător de la ei, însă cred că şi acest rezultat este bun pentru noi cu aşa o echipă ca Saint-Etienne.  Ştim că va fi cu mult mai greu în deplasare. Ştim şi noi ce suporteri au. La ei acasă se vor simţi mai bine, dar nu este nimic imposibil'', a spus fundaşul Milsami Iulian Erhan.

''Îmi pare un rezultat bun. Nu pot să spun că este execelent, însă plecăm încolo cu gândul de a trece de ei'', a conchis portarul Milsami, Radu Mîţu.

Francezii au rămas dezamăgiți că nu au reuşit să învingă Milsami la Chişinău.

''În prima repriză nu le-am dat nicio şansă. Ne-am apărat bine. În cea de-a doua, situaţia s-a inversat. Am primit un cartonaş roşu, iar după golul încasat s-a repetat istoria debutului nostru în acest sezon'', a menţionat mijlocaşul Saint-Etienne Benjamin Corgnet.

''Calificarea se va juca în meciul retur. Trebuie să câştigăm acest meci. Vom juca 11 la 11, nu putem juca 10 la 11, pentru că comitem multe greşeli'', susţine antrenorul Saint-Etienne, Cristophe Galtier.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu