Rezistent la eşecuri. Curteian nu crede că e momentul să lase mâinile în jos

Embed:

Alexandru Curteian nu se gândeşte să plece de la naţională. Chiar dacă Moldova nu a obţinut nicio victorie în opt meciuri sub comanda sa, selecţionerul vrea să antreneze prima reprezentativă cel puţin până la sfârşitul preliminariilor pentru EURO 2016. Ultima dezamăgire este remiza de la Vaduz cu Liechtenstein.

Deşi au promis că îşi vor lua revanşa, după înfrângerea suferită în luna noiembrie la Chişinău, "tricolorii" au obţinut doar un egal în meciul cu Liechtenstein. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar golul Moldovei a fost marcat de Gheorghe Boghiu.

Naţionala nu a mai câştigat un meci de mai bine de un an, iar selecţionerul Alexandru Curteian nu a obţinut nicio victorie de când a preluat această echipă: "Mai număraţi şi încă şi mai în an. Păi, nu este naţionala în criză. Fotbalul moldovenesc este în criză. La noi din campionat se scot trei echipe. Fotbalul moldovenesc este în criză. La noi cupele europene încep vara şi tot vara se termină."

Chiar şi aşa, Curteian nu se gândeşte să-şi dea demisia: "Sunt oameni la Federaţie care răspund dacă va fi antrenor Curteian la naţională sau nu va fi. Pe mine nu puteţi să mă întrebaţi. Eu lucrez. Eu am contract până la sfârşitul preliminariilor. 

Selecţionerul susţine că nu are atacanţi de valoare care ar putea decide soarta unui meci.

"Foarte multe ocazii am avut la poartă. Pur şi simplu. Eu nu ştiu. Eu singur m-am mirat, pentru că am avut multe ocazii, dar nu am putut marca. Nu pot să-mi explic acest lucru", a spus atacantul Gheorghe Curteian. 

"Am fost obligaţi să răsturnăm soarta partidei. Nu ne-a ajuns concentrare, măiestrie şi noroc", a venit explicaţia mijlocaşului Andrei Cojocari. 

Moldova se află pe ultimul loc în grupa G preliminară a EURO 2016, cu două puncte după şase meciuri disputate. "Tricolorii" vor disputa următoarea partidă pe cinci septembrie în deplasare cu Austria.

 

 

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu