Revoluţie la naţionala Franţei! Didier Deschamps a anunţat lotul pentru amicalul cu Uruguay VIDEO

Embed:

Didier Deschamps face revoluţie la naţionala Franţei. Noul selecţioner al "cocoşilor galici" a anunţat lotul pentru amicalul cu Uruguay. Din componenţă lipsesc patru jucători importanţi, însă au apărut alţi fotbalişti noi. "Am luat decizia de a renunţa la câţiva jucători din cauza comportamentului lor." Astfel şi-a motivat decizia Deschamps. 

După numirea sa în funcţia de selecţioner, Deschamps, a fost criticat că nu poate crea o echipă competitivă. Tehnicianul nu a stat mult pe gânduri şi a făcut o listă din care lipsesc patru jucători precum Yann M'Vila, Hatem Ben Arfa, Jeremy Menez şi Samir Nasri. Ultimii doi au fost suspendaţi pentru unu şi respectiv trei meciuri oficiale din cauza comportamentului de la Euro-2012.

"Am luat decizia să nu-i convoc pentru acest meci. Cred că ceea ce am făcut este un lucru logic şi în special pentru mine personal. Sper că aceşti jucători îşi vor schimba atitudinea şi comportamentul între timp", a declarat selecţionerul.

În lot au intrat însă o serie de fotbalişti noi, printre care fundaşul Christophe Jallet de la Paris Saint Germains, Raphael Varane de la Real Madrid sau Mapu Yanga Mbiwa de la Montpellier. Amicalul dintre Franţa şi Uruguay este programat pentru 15 august la Le Havre. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu