REVOLTĂTOR! Un bărbat și-a bătut soția pentru că l-a aplaudat pe Cristiano Ronaldo

Un bărbat saudit și-a bătut soția pentru că l-a ovaționat pe Cristiano Ronaldo în timpul unui meci dintre Real Madrid și Barcelona. Drept răspuns, tânăra de 20 de ani i-a intentat divorț soțului ei, scrie libertatea.ro

Cuplul saudit s-a despărțit în urma unui El Clasico. O prietenă a soției a povestit că incidentul a avut loc în urmă cu două luni după ce în timpul meciului dintre Real Madrid și Barcelona, tânăra de 20 de ani, care este un fan înfocat al echipei din capitala Spaniei, s-a bucurat și l-a aplaudat pe Cristiano Ronaldo. „A început să sară și să strige numele lui Ronaldo în fața soțului ei, care s-a simțit insultat de acest lucru”, a povestit prietena soției.

„El, care era fan Barcelona, era deja supărat că echipa favorită a lui a pierdut și nu a putut să accepte acțiunile soției sale. La început a abuzat-o verbal apoi a bătut-o grav”, a adăugat cea care a făcut publică povestea.

La scurt timp după asalt, soția s-a întors în casa tatălui ei și a depus o cerere de divorț. Chiar dacă mai mulți prieteni de familie au încercat să ajute la reconcilierea cuplului, toate încercările lor au eșuat.

În ultima perioadă femeile din Arabia Saudită, una dintre cele mai conservatoare țări din lume, au început să aibă tot mai multe drepturi. După ce li s-a permis să călătorească, să studieze sau să facă plângeri la poliție fără acordul unui bărbat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu