REVOLTĂTOR! Poliţiştii au împuşcat, în trafic, un bărbat cu nevoi speciale

Cetăţenii din Carolina de Nord sunt revoltaţi din cauza unui incident tragic. Un poliţist a împuşcat mortal un bărbat surdo-mut, în trafic, scrie evz.ro.

Daniel Kevin Harris, 29 de ani, se afla la volanul maşinii sale Volvo şi nu a observat semnalele poliţistului, care a încercat să-l oprească pentru viteză excesivă. Media locală menţionează că bărbatul a continuat să conducă, dar a fost împuşcat mortal chiar în faţa casei sale.

Familia victimei a lansat o strângere de fonduri pentru a putea desfăşura ceremonia de înmormântare. Rudele victimei speră că acest incident să servească ca o lecţie autorităţilor, care intră în contact cu persoane cu astfel de deficienţe.

Banii vor fi folosiţi pentru ceremonia de înmormântare, iar ce mai rămâne ne va fi de ajutor pentru a pune bazele unei fundaţii, care să acorde lecţii autorităţilor pentru a şti cum să comunice cu persoanele surdo-mute sau cu alte astfel de deficienţe.

Ofiţerul vinovat a fost suspendat, iar Biroul de Investigaţii din statul Carolina de Nord analizează probele surprinse de camerele de înregistrare ale maşinii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu