REVOLTĂTOR! Momentul în care o fetiță de 6 ani a fost încătușată și arestată pentru că nu a fost cuminte la ore (VIDEO)

Embed:

Filmarea făcută cu o cameră portabilă a unui polițist, care a fost făcută publică pe 25 februarie - surprinde momentul în care un copil vizibil afectat a fost arestat în școala sa din Orlando, Florida, în luna septembrie a anului trecut, scrie digi24.ro.

Fetița de șase ani a fost încătușată, apoi a fost escortată la o mașină de poliție, pentru că nu ar fi fost cuminte în clasă.

În tot acest timp, fetița a plâns extrem de îngrozită de ce i se întâmpla, a cerut ajutor, s-a rugat să nu fie urcată în mașina de poliție și a implorat pentru o a doua șansă.

Avocații familiei au declarat pentru BBC NEWS că familia a ales să facă publice imaginile pentru că părinții vor să arate cum s-a desfășurat arestarea.

Persoana a cărei cameră a filmat scenele incalificabile a fost concediată după o anchetă internă a Departamentului de Poliție Orlando. Ofițerul Dennis Turner nu a urmat procedurile, care prevăd că un ofițer de poliție trebuie să aibă aprobarea supraveghetorului pentru a aresta un copil cu vârsta sub 12 ani.

loading...

Lasă un comentariu