REVOLTĂTOR! Cu ce au fost murdărite leagănele şi toboganul unui teren de joacă din Capitală (VIDEO)

Embed:

Într-un oraş în care majoritatea se plânge că nu există suficiente locuri de joacă pentru copii, se găsesc oameni care le distrug și pe cele care sunt.

Un teren de joacă de pe strada Hristo Botev din sectorul Botanica al Capitalei a fost vandalizat noaptea trecută. Mai multe leagăne și un tobogan au fost murdărite cu ulei de mașină.

Iată ce spun câteva femei care au venit cu copiii:

"Noi acum am venit, am vrut să ne dăm pe scrânciob, dar ne-am murdărit, fetița s-a murdărit pe mâini. Iată asta m-am murdărit de la scrânciob."

"Au murdărit și scrânciobul și toboganele. Ca să nu să se joace copii aici, să nu facă gălăgie, pe cineva îl deranjează gălăgia."

"Cred că nu are minte omul acesta care și-a bătut joc de tobogan, pentru că lumea se străduie să facă și vine unul fără minte și distruge, iată și copilul s-a murdărit."

"Este un teren mic de joacă și pe acesta l-au stricat. Chiar zilele trecute în nisip acolo, unde copilașul meu se juca, am găsit două lame mici, parcă special cineva face."

Unii locatari spun însă că terenul de joacă nu a fost amenajat într-un loc potrivit.

Oamenii spun că își vor duce copiii pe acest teren de joacă, dar după ce locul va fi curățat. Potrivit Poliției, nimeni nu a depus plângeri în acest caz.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu