REVOLTĂTOR. Câţiva proprietari de locuinţe din Anglia caută femei frumoase, le oferă un loc de trai, dar NU pentru bani

O investigație cu camera ascunsă realizată de o televiziune americană arată o practică revoltătoare. Proprietari de locuinţe din Marea Britanie caută femei frumoase pentru a le oferi un loc unde să stea, fără să plătească. Cum ar fi trebuit să se facă "plata", scrie libertatea.ro.

Investigația arată cum proprietarii de case dau anunțuri explicite de închiriere gratuită contra sex, deși legea interzice acest lucru. 

Doi bărbați din Bristol au fost filmați pe ascuns în timp ce negociau cu o tânără atrăgătoare, care, de fapt, era reporter și susținea că e în căutarea unui apartament de închiriat. Ambii puseseră anunțuri pe diverse site-uri imobiliare că oferă gratuit apartamentele unor fete dispuse să plătească în natură.

Investigația a vrut să arate lumii cum chiriașii sunt abuzați de proprietari. 

"Camera, chiria, toate facturile, totul plătit. Și vă voi da chiar și o alocație în fiecare săptămână. Dar trebuie să vă culcați o dată pe săptămână cu mine", i-a cerut bărbatul numit Mike, jurnalistei sub acoperire.

Un alt proprietar, Tom, în vârstă de circa 60 de ani, i-a promis reporterei chirie gratuită, facturi plătite la gaz, curent electric și internet dacă s-ar muta în apartamentul său.

Alți proprietari au mers și mai departe, cerând sex în grup cu prietenii lui, în schimbul unei locuințe gratuite. Alt bărbat dornic de aventură s-a prezentat astfel.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu