REVOLTAT DE DRUMURILE PROASTE. Un şofer spune că din cauza gropilor repară maşina des

Embed:

Un şofer din Capitală, revoltat de starea deplorabilă a străzii Albişoara, a postat pe reţelele de socializare un mesaj video în care îşi manifestă nemulţumirea. Acesta menţionează că din cauza gropilor din asfalt este nevoit să-şi repare autoturismul tot mai frecvent.

De asemenea, bărbatul spune că a observat în zonă mai mulţi conducători auto cu roţile sparte şi caroseria avariată.

"Situaţia pe strada Albişoara 15. O maşină stă pe avarie, o altă maşină la fel. Două maşini cu roţile sparte. Acum 10 minute, un alt şofer schimba roata. O mie de lei pe apa sâmbetei pentru reparaţia discurilor pentru o lună", a spus Iurie Deepon.

În câteva ore, filmuleţul a devenit viral pe internet. Mai mulţi şoferi au reacţionat şi au menţionat că sunt la fel de indignaţi de starea jalnică a drumurilor din Chişinău.

"Să conduci pe strada Albişoara este un adevărat coşmar. În timp ce conduci, se aud diverse sunete. După un an, maşinile se transformă în "căruţe". Сând o să începeţi să reparaţi drumurile?

Ne-am săturat", spune Iurie Deepon. 

Contactat de postul nostru de televiziune, şeful Direcţiei Transport şi Căi de Comunicaţie, Adrian Boldurescu, a declarat că în prezent pe strada Albişoara au loc lucrări de plombare a gropilor şi de renovare a canalizării pluviale. El a mai menţionat că artera nu a fost reparată capital de mai bine de 40 de ani. Adrian Boldurescu ne-a spus că a înaintat în Consiliul Municipal Chişinău pentru anul viitor un proiect de reabilitare totală a străzii.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu