Revista Time a dezvăluit lista cu cei mai influenţi oameni din lume

Embed:

Revista Time a dezvăluit pentru a zecea oară în istoria sa numele celor mai influenţi oameni din lume. Printre cele 100 de personalităţi se numără şi cel mai puternic om de pe planetă, Barack Obama, inclus pe listă pentru a opta oară.

Revista Time a adunat în cea mai recentă ediţie 100 de personalităţi care s-au remarcat în diferite domenii, precum politică, arte, ştiinţă şi tehnologie. În premieră, publicaţia va apărea în chioşcuri cu şapte coperţi diferite. Pe una dintre ele este ilustrată adolescenta din Pakistan, împuşcată de talibani.

"Am vorbit cu foarte mulţi părinţi care spun că Malala este un adevărat model pentru ei şi pentru fetele lor", a spus o persoană.

În lista Time au fost incluse 35 de femei, printre care prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, dar şi actriţa premiată cu Oscar în acest an, Jennifer Lawrence. Dintre artişti, se remarcă rapperul Jay-Z. De această dată, publicaţia nu l-a ales pentru talentul său muzical, ci pentru calităţile de om de afaceri. În această categorie, şi-a făcut un loc şi directorul executiv al Tesla Motors, Elon Musk.

De nelipsit este şi liderul de la Casa Albă, Barack Obama. "Stilul de conducere al lui Barack Obama, care promovează o agendă mai agresivă, îl face diferit. El s-a schimbat de când a fost reales preşedinte şi am vrut să scoatem acest lucru în evidenţă", a afirmat o altă persoană

Printre politicienii aleşi în acest an de Time este şi preşedintele chinez Xi Jinping, dar şi controversatul lider nord-coreean Kim Jong-Un. Totodată, au mai fost incluşi interpretul Justin Timberlake, designerul Michael Kors şi fotbalistul italian, Mario Balotelli.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu