Revista presei: Washington Post scrie despre întâlnirile lui Obama cu studenţii americani

Preşedintele american, Barack Obama, caută să restabilească legătura cu alegătorii tineri. Liderul de la Casa Albă organizează tot mai multe întâlniri cu studenţii americani.

Cu 20 de luni înainte zilei alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, şi chiar înainte de începerea campaniei electorale, Barack Obama şi echipa sa de consilieri de la Casa Albă s-au mobilizat, informează Washington Post. Obama încearcă să recâştige încrederea tinerilor. Casa Alba a anunţat, pentru această primăvară, cel puţin 100 de întâlniri ale lui Obama cu studenţii din întreaga ţară.

Este timpul ca Muammar Gaddafi să fie oprit, titrează astăzi cotidianul britanic The Telegraph, citându-l pe premierul David Cameron. Comunitatea internaţională trebuie să intervină în Libia, susţine oficialul britanic. Acesta a avertizat că dictatorul Muammar Gaddafi îşi pregăteşte armele pentru nimicirea celor care luptă împotriva regimului său.

Până în 2016, astronauţii americani vor fi transportaţi pe Staţia Spaţială Internaţională cu nave ruseşti, informează RIA Novosti. NASA a semnat cu Agenţia Spaţială Federală rusă, Roscosmos, acorduri suplimentare în valoare de 753 de milioane de dolari pentru reînnoirea contractului de transportare în spaţiu a astronauţilor americani.

Ziua Maghiarilor, sărbătorită în curtea unor români, titrează, astăzi, Adevărul. Monumentul din curtea familiei Păltineanu, din oraşul Dej, dedicat maghiarilor căzuţi în Revoluţia din 1948, atrage în fiecare an, pe 15 martie, locuitorii oraşului, precum şi o serie de oficialităţi - locale şi din Ungaria.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu