Revista presei: Suspectul reţinut în cazul atentatului eşuat de la New York, va fi condamnat pentru terorism internaţional

Embed:

BBC scrie astăzi, că suspectul reţinut în cazul atentatului eşuat de la New York va fi inculpat pentru terorism internaţional şi folosirea armelor de distrugere în masă. Faisal Shahzad a fost reţinut luni, pe aeroportul Kennedy din New York, în timp ce încerca să urce la bordul unui avion cu destinaţia Dubai.

Şi cotidianul american, The New York Times publică astăzi pe prima pagină, subiectul atentatului eşuat de la New York şi reţinerea principalului suspect. Acesta scrie despre greşelile securităţii americane, care erau cât pe ce să pună în libertate suspectul.

La Republica abordează astăzi, probleme din politica naţională a Italiei. Ministrul Economiei a anunţat că demisionează, după ce a fost acuzat că şi-a însuşit o locuinţă cu bani din afaceri ilegale. Acesta a declarat însă că nu ar putea trăi într-o casă cumpărată din banii altora şi că este doar o victimă a unei campanii mass-media fără pecedent.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu