Revista presei: Sarkozy, criticat dur pentru politica administraţiei faţă de romi

Embed:

Candidatul socialist pentru funcţia de preşedinte al Franţei, Francoise Hollande, a criticat dur politica administraţiei lui Sarkozy faţă de romi. Acesta l-a învinuit pe actualul lider de la Paris de situaţia proastă în care se află acum comunitatea romilor, notează France Soir.

Campania electorală a lui Barack Obama este afectată de un scandal. Huffington Post informează că un cuplu din New York, care a donat mai mult de 50.000 de dolari pentru campania lui Obama, este acum acuzată de fraudă.

Iranul trebuie să demonstreze caracterul paşnic al programului său nuclear. Declaraţia îi aparţine ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de RIA Novosti. Potrivit oficialului, doar în acest caz, sancţiunile împortiva Teheranului ar putea fi anulate.

Fără prostituate pe străzile din Londra înaintea Jocurilor Olimpice. Gândul notează că o decizie în acest sens a fost luată de autorităţile britanice, care au arestat 44 de prostituate începând cu luna ianuarie, număr egal cu toate arestările din 2011.

Iulia Timoşenko va ieşi din detenţie pentru a putea fi tratată într-un spital din oraşul Harkov. Korrespondent scrie că anunţul a fost făcut de reprezentanţii procuraturii. Fostul premier ucrainean a fost condamnată în 2011 la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu